Päivän Sana 17.01.2019
Katsokaa: Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin!

Joh. 1:29

Facebook kysyy, mitä mietit?

Mitäkö mietin, mitä ajatuksia syksy on tuonut tullessaan. Syksy saa minussa usein aikaan surumielisen olon. On vaikeaa antaa periksi sille, että kesä on lopuillaan ja syksy tuo tullessaan talven. Syksy on osaltaan luopumista. Mutta sitten, kun ajattelen työn näkökulmasta, tilanne on aivan toinen. Syksy on seurakunnassa käynnistymistä, monen toiminnan jatkamista ja uusien toimintojen ideointia ja aloittamista.

 

Omat ajatukset ovat syksyisin vahvasti RuskaGospelissa, sen tuomissa valmisteluissa. Ajatukset ovat sen äärellä, kuinka ihmeellistä on, kun nuoret laittavat omat lahjansa yhteiseen pöytään jaettavaksi. Siitä ne jakautuvat siunaukseksi monen ihmisen elämään, ja sydämen kiitos kohoaa Jumalan kunniaksi.

 

Tämän vuoden tapahtuman teemana on; Kaveri ei jätä. Tässä on ainakin kaksi ulottuvuutta. Kristus ei koskaan väisty viereltämme. Ja toinen ulottuvuus on, että meidän tehtävänä on kulkea kaverin vierellä, auttaen, tukien ja yhdessä elämään jakaen. On turvallista kulkea elämän matkaa, kun tietää, että itse Jeesus kulkee vierellä. Hän on vierellä kulkijana vielä sellainen, että kun matkakumppani ei jaksakaan kulkea, hän nostaa syliin ja kantaa niin kauan, että kaverin omat jalat taas kantavat. Se on kyllä todellista välittämistä ja kaveruutta. Tätä mallia hän tarjoaa meillekin. Kantakaa toinen toistenne kuormia, yhdessä. Silloin kenenkään ei tarvitse jäädä matkanvarrelle yksin ja toivottomana. Jeesuksen tie vei ristin kautta meidän luoksemme, Hän katsoo meitä rakastaen ja haluaa tartuttaa meihin saman rakkauden – rakkauden, jonka läpi katsomme toinen toistamme arvostaen ja armahtaen.

 

Ota kaveria kädestä kiinni, toiseen käteen Kristuksen käsi ja toiseen lähimmäisen. Ja syksy saa tulla.

 

Anna-Maria Sironen
Kommentit

21.9.2017 klo 06:25:23
kirjoittaa

Kiitos rohkaisevan kauniista kirjoituksesta. Vierellämme kulkee Vapahtajamme joka hetki niin syksyn pimeinä hetkinä kuin valon laskeuduttua. Näin saamme totisesti luottaa!19.9.2017 klo 16:50:43
KK kirjoittaa

Kun kerran FB kysyy niin olisi voinut laittaa tähän mahdollisuuden painaa TYKKÄÄ-nappia joten sanonpa vaan että hyvä kirjoitus!