Päivän Sana 18.11.2018
"Sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee."

Matt. 24:36-37

Palaute

Seurakunnan toimintaan osallistuu viikottain useita satoja, jopa tuhansia ihmisiä. Seurakuntaelämässä voi tulla vastaan myös tilanteita, jotka jäävät mietittyttämään. Jäseniään palvelevana yhteisönä seurakunnalle kaikki palaute on arvokasta.

Voit lähettää meille risuja ja ruusuja. Yhtä hyvin kiinnostavaa olisi kuulla ideoita ja toiveita.

Lähettäjän nimellä ja sähköpostiosoitteella varustettuun palautteeseen vastaamme normaalioloissa muutaman päivän sisällä. Vastaanotamme myös nimetöntä palautetta. Ongelmiksi koetuissa asioissa toivoisimme kuitenkin tilaisuutta keskustella ja yhteystiedot ovat silloin arvossaan.

Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia.

Nimi
Sähköposti