Päivän Sana 12.12.2019
Ilo valtasi minut, kun kuulin sanan:
Me lähdemme Herran huoneeseen!

Ps. 122:1

Musiikkityö

Musiikilla on suuri tehtävä seurakunnan toiminnassa, jumalanpalveluksissa, toimituksissa ja muussa seurakuntaelämässä. Seurakunnan kuorotoiminta  tarjoaa osallistumismahdollisuuden yhteiseen työhön evankeliumin julistamisessa musiikin keinoin.

Toimituksissa käytettävän musiikin valinta tapahtuu seurakunnan kanttorin kanssa. Valinta tehdään ottamalla huomioon  tilaisuuden luonne, kirkkotila ja käytettävissä olevat resurssit niin, että se on sopusoinnussa kristillisen uskomme kanssa.

Vs. kanttori Piret Stepanov p.050 577 1387

Kanttorin vapaapäivät ovat maanantai ja tiistai.

Lehterikuoro torstaisin klo 16.30 srk-talolla.

Seuraa kirkollisista ilmoituksista kokoontumispäiviä.

Lehterikuoro aloitti toimintansa syksyllä 2002. Se laulaa jumalanpalveluksissa ja muissa seura-

kunnan tilaisuuksissa, laitosvierailuissa ym. Uudet laulajat ovat aina sydämellisesti tervetulleita

joukkoomme!

Otathan rohkeasti kanttoriin yhteyttä, jos kuorolaulu kiinnostaa!

Kööri torstaisin klo 18.30 srk-talolla.

Seuraa kirkollisista ilmoituksista kokoontumispäiviä.

Kööri lauleskelee nuorekasta hengellistä musiikkia – kitaran säestyksellä ja ilman.

Olet aina tervetullut mukaan! Lisää voit kysellä Anne Välimäeltä, p. 050 577 1364