Päivän Sana 12.12.2019
Ilo valtasi minut, kun kuulin sanan:
Me lähdemme Herran huoneeseen!

Ps. 122:1

Nuorisotyö

Nuorisotyö on seurakunnan järjestämää toimintaa yläkouluikäisille ja vanhemmille nuorille. Nuorisotyön tavoitteena on, että nuori vahvistuisi siinä uskossa, johon hänet on kastettu.

Jos haluat yhdessä muiden nuorten kanssa jutella Jumalasta ja Jeesuksesta, uskosta, elämisestä ja olemisesta sekä viettää yhteistä aikaa, paikkasi voi löytyä seurakunnan nuorten tilaisuuksista. Tule mukaan nuorteniltoihin, retkillle, leireille, isoskoulutukseen ja erilaisiin muihin tapahtumiin.

Seuraa ilmoittelua , , instagramissa "alaharmasrknuoret" ja Komiat-lehdessä tai kysy Miialta puh.  044 541 6814

Tapahtumia:

• lauantaisin nuorten illat klo 18.30 – 22.30 seuriksella
    • Ohjelma n. 19.00 – 20.00, jonka jälkeen syödään iltapalaa. Iltahartaus n. klo 21.45, jonka jälkeen riparilaiset saavat merkinnän. Iltahartauden jälkeen voi jäädä viettämään iltaa yhdessä kavereiden kavereiden kanssa. Kotiin lähdetään viimeistään klo 22.30.
  • Isoskoulutus alkaa syksyllä ja kokoontuu noin kerran kuukaudessa  tiistaisin koulun jälkeen eli klo 15.15 – 17.15. Lisäksi isoskoulutusleirit yksi viikonloppu syksyllä ja kaksi keväällä.
  • Nuorten leiri 2 – 3 kertaa vuodessa yhdessä oman seurakunnan ja Evijärven seurakunnan kanssa
  • Maakunnalliset ja valtakunnalliset nuorten tapahtumat (Ruskagospel, Krannigospel, Uusi Alku ja Maata näkyvissä -festarit)