Päivän Sana 25.06.2019
Joka rakastaa rahaa, ei saa sitä kyllin,
eikä se, joka rakastaa rikkautta, saa voittoa tarpeekseen.
Tämäkin on turhuutta.

Saarn. 5:9

Lapsityö

KESÄKERHOON 3.-20.6. ilmoittautuminen 17.5. mennessä.

Kauhavan alueseurakunnan kesäkerhoihin 2019 ilmoittautuminen

Tästä näet kesäkerhoon ilmoittautumisen tiedot, jotka voit lähettää sähköpostitsekin Sinikalle.

PÄIVÄKERHOON syksyksi 2019 ilmoittautuminen on käynnissä: ilmoita 4-5-vuotias lapsesi oman alueen lastenohjaajalle pe 3.5. mennessä.

----

Toiveemme on, että jokainen lapsi ja perhe saisi tuntea rakastavan ja kaikista huolta kantavan Taivaallisen Isämme rakkauden ja läsnäolon omassa elämässään. Tehtävämme on tukea perheitä lapsen kasvussa ja kehityksessä kristillistä kasvatusnäkökulmaa painottaen.

PÄIVÄKERHO:

Päiväkerhon puuhia

Päiväkerhossa lapset kokoontuvat 1-2 kertaa viikossa 3 tunnin ajaksi touhuamaan yhdessä ja hiljentymään tärkeän sanoman äärelle.

Kokoontumistilat: Seurakunnan päiväkerhotilat, Kirkkotie 3, Kauhava

Kokoontumisajankohdat: Aamupäiväryhmät klo 9.00-12.00 ja iltapäiväryhmät klo 13.00-16.00.

PERHEKERHO:

Perhekerhossa lapset ja aikuiset kokoontuvat touhuamaan yhdessä 2 tunnin ajaksi. Kerho alkaa kirkossa pidettävällä hartaudella ja jatkuu alasalissa tarjoilulla sekä yhteisellä ohjelmalla. Ei ilmoittautumista. Lapset aikuisen kanssa.

Kokoontuu tiistaisin klo 9.30 kirkossa ja kirkon alasalissa, kaikki tervetulleita!

Päiväkerhotilat ovat seurakuntakodin viereisessä rakennuksessa

Tiedustelut:

vastaava lastenohjaaja Sinikka Huhdankoski