Päivän Sana 15.07.2019
Minä luotan sinun armoosi,
saan iloita sinun avustasi.

Ps. 13:6

Musiikkityö

Musiikilla on suuri tehtävä seurakunnassamme, jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa, kuorojen toiminnassa, erilaisissa musiikkitapahtumissa ja muissa seurakuntatapahtumissa. Musiikin avulla julistetaan evankeliumia eteenpäin laulujen ja soiton keinoin.

Musiikki kirkollisiin toimituksiin valitaan yhdessä kanttorin kanssa huomioiden tilaisuuden luonne ja kirkkotila.

Kirkkokuorolla on esiintymisiä on säännöllisesti jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti torstaisin klo 10.

Matkalaiset-laulupiiri kokoontuu seurakuntakodille laulamaan noin joka toinen torstai päiväsaikaan.

Tutustumme erilaisiin hengellisiin laulukirjoihin syksyn mittaan. Myös toivelauluille ja rupatteluille on tilaa.
Tarkemmat tiedot löydät tapahtuu -palstalta ja paikallislehtien kirkollisista ilmoituksista.

Uudet laulajat ovat aina sydämellisesti tervetulleita kuoroihin mukaan!

vs. kanttori Silvia Kaljurand p. 045-657 7236

kuorojen vs. johtaja Piret Stepanov p. 050-577 1387

Seurakunnan musiikkitoimintaan ovat myös muut kuorot, laulajat ja soittajat tervetulleita osallistumaan! Jos olet kiinnostunut, otathan rohkeasti yhteyttä kanttoriin.