Päivän Sana 17.01.2019
Katsokaa: Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin!

Joh. 1:29

Ylihärmän kappeliseurakunta

Ylihärmän kirkko rakennettiin yli 200 vuotta sitten, jotta täällä voisivat kohdata toisensa suuri Jumala ja pieni ihminen. 


Näin muistan nuorena Ylihärmän kirkon penkissä istuessani seurapuhujan aloittaneen. Ylihärmäläiset rakensivat kirkkonsa ylihärmäläisille itse. Kun vuonna 1786 kuningas antoi rakennusluvan, olivat kylän miehet salvonneet hirsiä jo 14 jalan korkeuteen saakka.

Nyt, 200 vuotta myöhemmin kirkko seisoo yhä kirkonmäellä ja kirkonkellot kutsuvat joka sunnuntai seurakuntalaisia sanankuuloon. Talkoohenki on yhä tallella, samoin menneiden sukupolvien meille jättämän perinnön arvostaminen.

Pohjalainen sisu syntyy siitä varmuudesta, että keväällä mustana routiva pelto antaa sadon aikanaan, aina. Tämän asian tiedostamisesta nousee myös pohjalainen armoa ikävöivä usko: Herra Jumala pitää kyllä omistaan huolen.

Näin meidän Jumalamme hyvyydessään armahtaa meitä: Korkeudesta saapuu luoksemme aamun koitto. Se loistaa pimeydessä ja kuoleman varjossa eläville, se ohjaa jalkamme rauhan tielle. (Lk 1:78–79)

Näiltä sivuilta löydät tietoa kappeliseurakuntamme tulevista tapahtumista, eri työmuotojen toiminnasta ja työntekijöistä. Ole kuin kotonasi!


Satu Linko
kappalainen

Kirkkoherranvirasto                        
 
avoinna ma-pe klo...

Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelushetki, jossa lauletaan, rukoillaan ja tutustutaan Raamatunkertomuksiin.
Haluaisitko sinä pitää pyhäkoulua kotonasi tai seurakunnan tiloissa vaikka ke...


Päiväkerhot ti klo 9-12 ja 13-16, to klo 13-16
Perhekerhot ke ja to klo 10-12
  
PÄIVÄKERHO
 
Päiväkerho on tarkoitettu  4–5-vuotiaille...
  Seurakunta järjestää monenlaista toimintaa 7–14-vuotiaille: kerhoja, leirejä ja muita tapahtumia. Toiminnassa tutustut uusiin ihmisiin, vietät aikaa mukavan yhteisen toiminnan merkeissä, ja s...
Seurakunnan tekemän nuorisotyön perusta on rippikoulutyössä. Nuorisotyö tarjoaa rippikoulun käyneelle nuorelle mahdollisuuden pohtia elämää kristilliseltä näkökannalta yksin ja yhdessä. Lisäksi nuo...


Tervetuloa laulamaan Ylihärmän kappeliseurakunnan kuoroihin. Meillä toimii kolme kuoroa: kirkkokuoro, Me naiset ja Laulun ystävät. Kuorossa laulaminen on hyvä paikka olla seurakunnan t...

Diakoniatoimisto p. 482 3707 avoinna ma–ke klo 9-10.                       ...
Ylihärmän kappeliseurakunta tarjoaa monipuolista osallistumista lähetystyöhön ja siihen liittyvää vapaaehtoistyötä.
 
Tarjolla on:
 
Lähetyksen kirpputori seurakuntatal...