Päivän Sana 21.03.2019
Kuka voi sanoiksi pukea Herran voimateot,
kuka voi häntä kyllin ylistää?

Ps. 106:2

Lapsityö

Päiväkerhot ti klo 13-16, to klo 9-12

Perhekerhot ke ja pe klo 10-12

PÄIVÄKERHO

Päiväkerho on tarkoitettu 4–5-vuotiaille. Kokoonnumme 3 tuntia kerrallaan.

Eväshetki YliviitalassaHaluamme tarjota lapsille turvallisen paikan, jossa hän saa hiljentyä rukoukseen, osallistua lauluun ja raamatunkerrontaan erilaisin ilmaisukeinoin sekä leikkiin, askarteluun ja liikuntaan toteuttaen itseään.

Yhteistyö vanhempien kanssa tähtää tukemaan lapsen kristillistä kasvatusta unohtamatta

kasvatuksen muita osa-alueita.

Järjestämme erilaisia perheitä kokoavia tapahtumia ympäri vuoden ja ilmoittelemme niistä Komiat-lehdessä ja näillä sivuilla.

Päiväkerhotyö on yhdessä muiden työmuotojen kanssa järjestämässä perhejumalanpalveluksia säännöllisesti.

Nukketeatteri, musiikkivierailijat, retket, kirkkotilaisuudet, yhteislaulutapahtumat, vaellukset ja vanhempain-/ kasvatukseen liittyvät illat rikastuttavat peruspäiväkerhotyötä.

Päiväkerhot kokoontuvat Pappilassa, os. Päämajantie 31.

PERHEKERHO JA PERHEKAHVILA

Tervetuloa perhekerhoihin ja perhekahvilaan pappilaan ja kirkkohetkiin!

Perhekerhot kokoontuvat keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-12. Muutokset mahdollisia, katso Kotisivujen kirkollisista tai Komiat-lehdestä.

Kirkkohetket kirkossa keskiviikkoisin.

Muutokset mahdollisia, katso Kotisivujen kirkollisista tai Komiat-lehdestä.

Kirkkohetket ovat avoimia kaikenikäisille.

Perhekahvilassa pappilan ovet ovat auki perjantaina 10-12. Voit vapaasti tulla sinulle sopivaan aikaan.

Muutokset mahdollisia, katso Kotisivujen kirkollisista tai Komiat-lehdestä.

Vauvaa, vauvaa naurattaa, taaperokin taputtaa, leikitään ja lauletaan. Yhdessäolo on mukavaa!

Perhekerhot ja perhekahvila kokoontuvat Pappilassa, os. Päämajantie 31.

Tiedustelut:

Lastenohjaaja Elina Pukkinen p. 045 139 3756