Päivän Sana 21.03.2019
Kuka voi sanoiksi pukea Herran voimateot,
kuka voi häntä kyllin ylistää?

Ps. 106:2

Nuorisotyö

Seurakunnan tekemän nuorisotyön perusta on rippikoulutyössä. Nuorisotyö tarjoaa rippikoulun käyneelle nuorelle mahdollisuuden pohtia elämää kristilliseltä näkökannalta yksin ja yhdessä. Lisäksi nuoret saavat viettää aikaa muiden samanhenkisten nuorten kanssa.

Nuortenillat

Kaipaatko iltoihisi mielekästä eloa ja oloa? Rento yhdessäolo, hartaudet ja elämän ihmettely kuuluvat nuortenillan anteihin. Opetellaan yhdessä tuntemaan vähän lisää suurta Jumalaa. Nuortenillat lähes joka lauantai klo 18-22 pappilassa.

Bändi

Kiinnostaako laulaminen ja/tai soittaminen? Suunnitelmissa on nuorten bändi. Jos kiinnostuit asiasta, ilmianna itsesi!

Isoskoulutus

Isoset ovat rippikoulun käyneitä rippikoulujen ryhmänvetäjiä, jotka ovat saaneet valmennuksen tehtäväänsä seurakunnassa. Isostoiminta on hyvä mahdollisuus ihmisenä kasvamiseen ja vastuun ottamiseen. Se tuo yhdessä tekemisen iloa ja antaa esiintymiskokemusta ja –varmuutta. Opit myös ryhmänohjausta ja kehität vuorovaikutustaitojasi. Koulutuksen aikana tutustutaan mm. ryhmän ohjaamiseen, hartauksien valmisteluun ja pitämiseen, kristinuskon perusteisiin ja opetellaan keskustelemista ja kuuntelemista sekä esiintymisvarmuutta.

Isoskoulutus alkaa elo-syyskuussa. Koulutus kestää vuoden ja sitä järjestetään noin kerran kuukaudessa pappilassa.

Kerhonohjaajakoulutus

Pidätkö varkkareiden kanssa leikkimisestä, pelailusta yms? Varhaisnuortenkerhoihin tarvitaan kerhonohjaajia. Kerhonohjaajakoulutus alkaa syksyllä pappilassa. Tule mukaan!

Retket ja muut tapahtumat

Vuoden aikana teemme myös retkiä maakunnassa järjestettäviin tapahtumiin ja välillä suuntaamme myös kauemmaksi, kuten Turkuun Maata Näkyvissä –festareille.

RuskaGospel

Syksyn aloittaa , jonka järjestämisestä vastaamme yhdessä Kortesjärven kappeliseurakunnan ja Evijärven seurakunnan kanssa. RuskaGospel la 28.9.2019 Anssin Jussin Areenalla Ylihärmässä.

Lisätietoja:

nuorisotyönohjaaja , p. 044 550 2731

Facebookista löytyy myös ryhmä Ylihärmän kappeliseurakunnan nuoret. Sieltä näet parhaiten mitä, missä ja milloin tapahtuu! Tai seuraa instagramissa; yliharmansrknuoret