Päivän Sana 12.12.2019
Ilo valtasi minut, kun kuulin sanan:
Me lähdemme Herran huoneeseen!

Ps. 122:1

Varhaisnuorisotyö

Seurakunta järjestää monenlaista toimintaa 7–14-vuotiaille: kerhoja, leirejä ja muita tapahtumia. Toiminnassa tutustut uusiin ihmisiin, vietät aikaa mukavan yhteisen toiminnan merkeissä, ja samalla seurakunnan toimintakin tulee tutuksi.

Pappilassa ja koululla on monenlaisia kerhoja (puuhakerho, kokkikerho, sähly…). Kouluikäiset tytöt ja pojat voivat valita niistä oman kerhonsa läheltä kotia ja kiinnostuksen mukaan. Kerhoissa pelataan, kokataan, askarrellaan, tutustutaan raamatunkertomuksiin ja vietetään aikaa yhdessä samanikäisten kanssa. Kerhojen ohjaajina toimivat koulutetut nuoret ja toisinaan myös nuorisotyönohjaaja.

Kerhojen lisäksi vuoden aikana tehdään joitakin retkiä ja leireillään.

Mukavaa nettiluettavaa tytöille ja pojille:

SYKSYN 2019 KERHOT:

Puuhakerho 1.-3. lk

joka toinen torstai klo 18.00-19.30 pappilassa (parilliset viikot). Kerho alkaa 5.9.

Kerhonohjaajina: Sara Liinamaa ja Venla Saukko

Kokkikerho 4.-6. lk

joka toinen keskiviikko klo 18.00-19.30 pappilassa (parilliset viikot). Kerho alkaa 4.9.

Kerhonohjaajina: Emma Örn ja Minea Larikka

Sähly 1.-3. lk

torstaisin klo 15.00-16.00 kirkonkylän alakoululla. Sähly alkaa 5.9.

ohjaajana Maria Pirttinen

Sähly 4.-6. lk

torstaisin klo 16.00-17.00 kirkonkylän alakoululla. Sähly alkaa 5.9.

ohjaajana Maria Pirttinen

Kerhot ovat ilmaisia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Sählyyn tarvitset sisäkengät ja liikuntavaatteet sekä vesipullon. Voit ottaa myös oman mailan ja suojalasit, mutta niitä on myös lainattavissa seurakunnalla.

Leiri-ilmoittautumiset

***

Ylihärmän pappilassa toimii myös partiolippukunta, jonka taustayhteisönä seurakunta toimii. Ylihärmän Partiolaisten toimintaan pääset tutustumaan

***