Päivän Sana 18.11.2018
"Sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee."

Matt. 24:36-37

50 vuotta sitten ripille päässeiden tapaamiset

Vuonna 1968 rippikoulun käyneet kokoontuvat keväällä yhteiseen tapaamiseen konfirmaation 50-vuotisjuhlan merkeissä. Kirkkopyhää vietetään Ylihärmässä 29.4., Kortesjärvellä 10.5., Alahärmässä 20.5. ja Kauhavalla 27.5. Puolisot ovat tervetulleita mukaan juhlapäivän viettoon. Ehtoollisjumalanpalveluksen jälkeen on ruokailutilaisuus kullakin seurakuntatalolla.

Jos haluat varmistaa, milloin olet rippikoulusi käynyt tai keitä oli mukana, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon Kauhavalle tai kappeliseurakuntien srk-toimistoihin, niin tarkistetaan asia kirkonkirjoista.

Juhlapäivästä voi viedä sanaa kaukana asuville. Luvassa on kokoontuminen yhteiskuvaankin. Tervetuloa!