Päivän Sana 21.04.2019
Muistakaa, mitä hän sanoi teille ollessaan vielä Galileassa: 'Näin täytyy käydä: Ihmisen Poika annetaan syntisten ihmisten käsiin ja ristiinnaulitaan, mutta kolmantena päivänä hän nousee kuolleista.'

Luuk.24:7

50 vuotta sitten samoilla kirkonportailla Alahärmässä

Vilkas puheensorina seurakuntatalolla kertoi, että asiaa oli kertynyt entisille rippikoulukavereille ja mukava oli nähdä toisiaan. Kaukaisimmat vieraat olivat tulleet Ruotsista ja Espoosta saakka. Väkeä oli myös Kuopiosta, Sahalahdesta, Salosta, Kuortaneelta, Seinäjoelta, Pietarsaaresta ja Peräseinäjoelta. Pääosa juhlijoista oli kuitenkin nykyäänkin härmäläisiä ja kauhavalaisia.

Viiden vuosikymmenen takaisen ripille pääsyn kunniaksi järjestetty yhteinen tapaaminen alkoi ruokailulla, jatkui messulla kirkossa ja päättyi kahvitilaisuuteen seurakuntatalolle. Kirkon portaat täyttyivät, kun messun jälkeen asetuttiin yhteiskuvaan.

Alla olevia kuvia voi klikata suuremmaksi.