Päivän Sana 18.11.2018
"Sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee."

Matt. 24:36-37

Äiti Teresan peittoja ja nuttuja tehdään edelleen

Äiti Teresan peittoja Intiaan ja vauvannuttuja Afrikkaan tehdään ja lähetetään edelleen. Moni on kokenut saavansa itsekin iloa ja siunausta näiden käsitöiden äärellä.

Nuttuja ja vauvan sukkia, lapasia sekä myssyjä ja peittolappuja tai valmiita peittoja voi tuoda seurakuntaan esim. Kirpputori-kahvila Toiskaan (Kirkkotie 13, Kauhava) tai kappelien seurakuntatoimistoihin. Yhden nutun lähettäminen maksaa noin yhden euron. Toiskassa on lipas, johon voi laittaa lähettämisrahaa. Peitot viedään Helsiinkiin, jossa Laupeuden sisaret pakkaavat ne Intiaan.

Tansaniaan nutut lähetetään suoraan seurakunnasta. Etiopiaan lähetettävät nutut viedään Tuuriin, josta ne lähtevät eteenpäin.

Äiti Teresan peittolappu on kooltaan 18 cm x 18 cm aina oikein -neuletta. Langan tulee olla vähintään 50 % villaa. Toiskan käsityöpiiri kokoaa peittoja.

Äiti Teresan peitto-ohje

dasiakirjatyhteisetkauhavan_alue-srkvanhan_palvelimen_asiakirjathennaluomuuta_lahetystyostaaiti_teresan_peiton_ohje.pdf

Nuttuohje pyöröpuikoille

dasiakirjatyhteisetkauhavan_alue-srkvanhan_palvelimen_asiakirjathennaluomuuta_lahetystyostapyoroneuleena_neulottu_vauvan_nuttu.pdf