Päivän Sana 21.04.2019
Muistakaa, mitä hän sanoi teille ollessaan vielä Galileassa: 'Näin täytyy käydä: Ihmisen Poika annetaan syntisten ihmisten käsiin ja ristiinnaulitaan, mutta kolmantena päivänä hän nousee kuolleista.'

Luuk.24:7

Elämän kertomaa naiselta naiselle

Maakunnallista naisteniltaa vietetään Alahärmässä, Kesäkoti Ruskorannassa sunnuntaina heinäkuun 3. päivänä klo 18.00.

Runoilija, lehtori Sointu-Sisko Parviainen Seinäjoelta on kertomassa runojensa kautta elämänmakuisia tarinoita naiselta naiselle. Iltaan tervehdyksen tuo myös Arjenlomatilalta lähi- ja muistihoitaja Heidi Finni.

Iltaan mahtuu pieni hetki liikunnan iloa, johon naisväen johdattaa työfysioterapeutti Päivi Sillanpää. Musiikista vastaa Nissin kööri Lappajärveltä sekä seurakunnan kanttori.

Ilta päättyy iltamessuun, jonka toimittaa pastori Ulla Latomäki. Tilaisuuden juontaa aluesihteeri Satu Kivisaari. Kahvitarjoilu alk. klo 17.00.  Kirja-ja korttipöytää, arvontaa. Tilaisuuden järjestää Kauhavan seurakunta ja Evankelinen lähetysyhdistys ELY ry.