Päivän Sana 18.11.2018
"Sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee."

Matt. 24:36-37

Elämän kertomaa naiselta naiselle

Maakunnallista naisteniltaa vietetään Alahärmässä, Kesäkoti Ruskorannassa sunnuntaina heinäkuun 3. päivänä klo 18.00.

Runoilija, lehtori Sointu-Sisko Parviainen Seinäjoelta on kertomassa runojensa kautta elämänmakuisia tarinoita naiselta naiselle. Iltaan tervehdyksen tuo myös Arjenlomatilalta lähi- ja muistihoitaja Heidi Finni.

Iltaan mahtuu pieni hetki liikunnan iloa, johon naisväen johdattaa työfysioterapeutti Päivi Sillanpää. Musiikista vastaa Nissin kööri Lappajärveltä sekä seurakunnan kanttori.

Ilta päättyy iltamessuun, jonka toimittaa pastori Ulla Latomäki. Tilaisuuden juontaa aluesihteeri Satu Kivisaari. Kahvitarjoilu alk. klo 17.00.  Kirja-ja korttipöytää, arvontaa. Tilaisuuden järjestää Kauhavan seurakunta ja Evankelinen lähetysyhdistys ELY ry.