Päivän Sana 18.11.2018
"Sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee."

Matt. 24:36-37

Elotapahtumassa myös kirpputori

Keskiajalla oli tapana pitää markkinoita kirkonmäellä messujen aikoihin. Tapahtumassa hengellinen ja maallinen kohtasivat luontevasti toisensa tuoden kokonaisvaltaista hyötyä seudulle.

Samassa hengessä järjestetään lauantaina 13.8. elomarkkinat, jossa kuka tahansa voi tulla myymään vaikkapa syksyn satoa, käsitöitä ja kaikenlaista kirpputoritavaraa auton peräkontista tai omalta pöydältä. Paikalla on myös muutama yrittäjä sekä mm. pari amerikanautoa ja moottoripyörä perävaunuineen.

Pääpaikka on Kauhavan seurakuntakodin piha- ja pysäköintialue. Markkinat avataan torvisoittokunnan juhlallisella esiintymisellä. Tasatunnein on musiikkia, yhteislaulua ja sanaa. Vuoden kauha -kilpailuun voi tuoda itsetehdyn kauhan. Elomarkkinat liittyvät viikonlopun Elotapahtumaan. Lisätietoja ja ilmoittautuminen 040 534 0050, sähköposti .