Päivän Sana 16.11.2018
ne riemuiten palaavat kotiin
lyhteet sylissään.

Ps. 126:5-6

Hanna Ekolan ja Virpi Salon konsertti Kauhavalla 4.10.

Kukapa meistä ei tarvitsisi elämäänsä rauhoittavia levähdyshetkiä ja pysähtymistä toivon ja lohdutuksen äärelle. Hyvän mahdollisuuden uusien voimien keräämiseen tarjoaa Hanna Ekolan Lauluja levoksi ja lohduksi –konsertti Kauhavan kirkossa sunnuntaina 4.10.2015 klo 18.

Konsertti hiljentää kuulijan kauniiden ja lohdullisten hengellisten laulujen myötä kiitoksen, valon ja toivon äärelle. Kuulijaa lähelle tulevat sielukkaat tulkinnat koskettavat elämän syviä kerroksia ja luovat samalla näkyä siitä, että Luojan lähellä elämämme on turvassa ja hyvissä käsissä.

Alunperin Villihevosilla itsensä koko kansan tuntemaksi laulaneelta Hanna Ekolalta on ilmestynyt 12 levyä, joiden joukossa on useita hengellisiä äänitteitä. Kirkkokonsertteja Hanna on laulanut jo yli 20 vuoden ajan. Laulujensa lisäksi Hanna on tullut tunnetuksi useisiin painoksiin yltäneistä ajatelma- ja runoteoksistaan, joista uusimpia ovat Aurinkovoimaa, Otan osaa suruusi ja Leskenlehti.

Hanna Ekolan kanssa esiintyy Alahärmästä kotoisin oleva laulaja-pianisti Virpi Salo, jolta on ilmestynyt levy Sinun valossasi.

Konserttiin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita. Konserttiin myydään 10 euron hintaisia ohjelmia ovelta.