Päivän Sana 19.04.2019
Jeesus huusi kovalla äänellä: "Isä, sinun käsiisi minä uskon henkeni." Tämän sanottuaan hän henkäisi viimeisen kerran.

Luuk. 23:46

Hyväntekeväisyyskonsertti

Seinäjoen ja Kauhavan kirkkokuorojen yhteiskonsertti

Kauhavan ja Kortesjärven kirkkokuorot ovat harjoitelleet yhdessä Seinäjoen Lakeuden Ristin kuoron kanssa, ja kuorolaiset ovat tutustuneet toisiinsa kesällä Viron kirkon laulujuhlillakin. Yhteistyö synnytti halun konsertoida suurkuorona. Idea tällaisesta konsertista tuli Lakeuden Ristin kuoron johtajana toimivalta kanttori Lea Salumäeltä.

- Meillä on innostusta tehdä hyvää, sanoo Kauhavan kanttori Silvia Kaljurand ja kertoo, että  konsertin kolehtitulot suunnataan hyväntekeväisyyteen. Musiikkityö tarjoaa konsertin teemalla "Jumalan suuri rakkaus”.

Konsertti on lauantaina 21.11. klo 16 Kauhavan kirkossa. Sama konsertti on seuraavana päivänä, sunnuntaina Seinäjoella. Konsertteihin on vapaa pääsy. Tervetuloa!