Päivän Sana 12.11.2019
"Palatkaa takaisin, te luopuneet lapset!" sanoo Herra. "Minä otan teidät jälleen omikseni."

Jer. 3:14

Hyväntekeväisyyskonsertti

Seinäjoen ja Kauhavan kirkkokuorojen yhteiskonsertti

Kauhavan ja Kortesjärven kirkkokuorot ovat harjoitelleet yhdessä Seinäjoen Lakeuden Ristin kuoron kanssa, ja kuorolaiset ovat tutustuneet toisiinsa kesällä Viron kirkon laulujuhlillakin. Yhteistyö synnytti halun konsertoida suurkuorona. Idea tällaisesta konsertista tuli Lakeuden Ristin kuoron johtajana toimivalta kanttori Lea Salumäeltä.

- Meillä on innostusta tehdä hyvää, sanoo Kauhavan kanttori Silvia Kaljurand ja kertoo, että  konsertin kolehtitulot suunnataan hyväntekeväisyyteen. Musiikkityö tarjoaa konsertin teemalla "Jumalan suuri rakkaus”.

Konsertti on lauantaina 21.11. klo 16 Kauhavan kirkossa. Sama konsertti on seuraavana päivänä, sunnuntaina Seinäjoella. Konsertteihin on vapaa pääsy. Tervetuloa!