Päivän Sana 18.11.2018
"Sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee."

Matt. 24:36-37

Innostava Alfa

Kauhavan kirkon alasalissa oli väriä ja vauhtia vuoden 2012 lähetysjuhlien aikaan.

Kauhavalla on alkanut uusi, Alfa-kurssiksi nimetty toimintamuoto. Se on helppo tapa tutustua kristinuskoon, saada uusia ystäviä sekä pohtia ja syventää elämän perusasioita kaikessa rauhassa. Yhteyttä luodaan myös iltapalan ääressä. Kokoontumisia on yhteensä kymmenen ja tilaisuudet järjestetään kahden viikon välein. Pienryhmässä jokainen saa halutessaan esittää kristinuskoon liittyvät vaikeatkin kysymyksensä ääneen.

Alfa-kurssi syntyi 1980-luvulla Englannissa ja levisi 1990-luvulla nopeasti eri puolille maailmaa. Kursseja järjestetään n. 150 eri maassa, joten kurssi on saavuttanut suuren suosion. Kauhavan kirkon alasalissa järjestettävän kurssin koordinaattori ja opetushetkien pitäjä, pastori Risto Mäki on osallistunut Englannissa järjestettyyn kurssiin, joten hän on voinut tutustua toimintamuotoon kurssin syntysijoilla.

Alfa-kurssi on tarkoitettu kaikille, mutta sen kautta voi suorittaa myös aikuisrippikoulun.

Ryhmänohjaajiksi tarjoutuvat voivat ilmoittautua Risto Mäelle. Heille järjestetään koulutusilta ryhmän vetämiseen. Lisätiedot: Risto Mäki 040 534 0050 tai risto.maki(at)evl.fi

Alfa-kurssit Kauhavan kirkon alasalissa torstaisin klo 18.30. Syyskauden kokoontumiset 10.10., 24.10., 7.11., 21.11. ja 5.12.