Päivän Sana 16.11.2018

Ps. 126:5-6

Jaakko Löytyn konsertti Ylihärmässä

Mikko Löytty, basso, Jaakko Löytty ja Seppo Rauteva, rummut

Jaakko Löytty konsertoi Ylihärmän kirkossa torstaina 8.10. klo 19. Tänä vuonna 60 vuotta täyttänyt Suomi-gospelin isoisä esiintyy pienen mutta taitavan TRE-orkesterinsa kanssa. Soitto käy kolmikolta kuin leikki ja onkin vakavaa leikittelyä äänillä ja rytmeillä.

Konsertissa on myös yhteislauluja, joiden sanat löytyvät käsiohjelmasta (á 10 euroa). Seurakunta pääsee laulamaan yhdessä Jaakon ja yhtyeen kanssa lauluntekijän rakastetuimpia lauluja, muiden muassa monelle nykysuomalaiselle tärkeimmän virren Kahden maan kansalainen. Sen sanat on kirjoittanut Jaakon vaimo 40 avioliittovuoden ajalta: Kaija Pispa. Jaakko Löytty haluaakin rohkaista pariskuntia pysymään yhdessä vaikeuksista huolimatta ja muistuttaa, että voimaa avioliitonkin arkeen tuo taivaallisen soinnun kuunteleminen.

Tervetuloa kirkkokonserttiin!