Päivän Sana 18.11.2018
"Sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee."

Matt. 24:36-37

Joulun Tähti -konsertti

Suosittu lasten tv-kasvo, muusikko Pekka Laukkarinen lähtee trionsa kanssa Joulun Tähti –kiertueelle 30. marraskuuta aina 18. joulukuuta asti. Triossa soittaa Laukkarisen lisäksi kielisoitinspesialisti Matti Laitinen ja kosketinsoittaja Leevi Helo.

 

Konsertit ovat kaikenikäisille suunnattuja iloisia konserttihetkiä tuttujen joululaulujen äärellä. Laulut ovat sovitettu hyväntuulisesti ja koskettavasti niin, että niistä on iloa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Pekka Laukkarinen trio julkaisi vuoden 2012 kiertueen tiimoilta Joulun Tähti cd-levyn, jonka suosio oli niin suuri, että ensimmäinen painos myytiin loppuun jo kiertueen aikana.

 

Pekka Laukkarinen on tullut eräänlaiseksi ”sensaatioksi” alakoulukonserteillaan, joita on viimeisen viiden vuoden aikana ollut jo yli tuhat ympäri Suomea. Kyseiset ”lempparikonsertit” ovat vanhoista tutuista lastenlauluista koottuja kokonaisuuksia, joissa on mukana paljon iloa ja vauhtia.

 

Alakoulukonsertit ovat tunnettuja korkeasta musiikillisesta laadustaan ja soitinten suuresta määrästä.

Pekka Laukkarinen on ollut yksi kysytyimmistä artisteista Suomessa. Vuonna 2012 hän oli Teoston tilastojen mukaan Suomen kolmanneksi eniten konsertoiva artisti. Vuodesta 2008 asti hän on toiminut myös MTV Juniori –kanavan ruutukasvona ja juontanut useita eri lastenohjelmia. Hänen juontamansa ohjelma on ollut kaksi kertaa Kultainen Venla –ehdokkaana (paras lasten- ja nuortenohjelma: Onnenpäivä 2010, Sherlock 2012). Matti Laitinen on multi-instrumentalisti, joka on erikoistunut akustisiin kielisoittimiin. Hänen Freija-yhtyeensä levy SydänJuurilla voitti Emma-palkinnnon 2011 (paras etno-albumi). Leevi Helo on yleisölle tuttu mm. Pro Fide –yhtyeen entisenä pitkäaikaisena kosketinsoittajana.

 

Joulun Tähti –kiertueella 2015:
2.12 Kauhava, kirkko, klo 18.00, vapaa pääsy
3.12 Alahärmä, RoadHouse, klo 19.00 vapaa pääsy
4.12 Kortesjärvi, Liikuntatalo, klo 20.00, vapaa pääsy