Päivän Sana 21.04.2019
Muistakaa, mitä hän sanoi teille ollessaan vielä Galileassa: 'Näin täytyy käydä: Ihmisen Poika annetaan syntisten ihmisten käsiin ja ristiinnaulitaan, mutta kolmantena päivänä hän nousee kuolleista.'

Luuk.24:7

Kaikenikäisten Sykemessu

Sykemessu on elämänläheinen, kaikenikäisille suunnattu jumalanpalvelus, josta jokaisen toivotaan löytävän paikkansa. Tervetuloa Kortesjärven kirkkoon 27.5. klo 14 alkavaan messuun. Kesäkuun toisena sunnuntaina 10.6. Sykemessu on Palojärven leirikeskuksessa ja alkaa klo 10.

- Tarkoituksena olisi, että seurakuntalaiset olisivat monin tavoin toteuttamassa messua ja toisivat sitä kautta lahjojaan yhteiseen käyttöön, nuorisotyönohjaaja Anna-Maria Sironen toivoo.

Yleensä jumalanpalveluksessa viedään esirukouksessa asioita Jumalalle. Sykemessussakin rukoillaan, mutta myös kerrotaan mahdollisista vastauksista rukouksiin: Kuka tahansa saa tulla kertomaan saamistaan rukousvastauksista.

Musiikkipainotteinen Sykemessu pyritään järjestämään säännöllisesti kerran kuukaudessa, ja sinne toivotaan uusienkin kirkossakävijöiden löytävän tiensä. Saarnan aikana pidetään pyhäkouluhetki lapsille sakastissa. Messun päätteeksi on kahvi- ja mehutarjoilua kirkossa, ja samalla on mahdollisuus kohtaamisiin ja ajatustenvaihtoon.