Päivän Sana 21.04.2019
Muistakaa, mitä hän sanoi teille ollessaan vielä Galileassa: 'Näin täytyy käydä: Ihmisen Poika annetaan syntisten ihmisten käsiin ja ristiinnaulitaan, mutta kolmantena päivänä hän nousee kuolleista.'

Luuk.24:7

Kakkukahvit urkujen äärellä

Alahärmän seurakuntatalolla olevat urut täyttivät kymmenen vuotta, ja paikan päällä kahviteltiin keskiviikkoiltana juhlavuoden merkeissä.

Urkuhankkeen takana olivat mm. Timo Saukko sekä Marja-Liisa ja Seppo Nukala.
Urkukahvilassa Seppo kertoi hankkeen taustasta sekä urkujen siirtämisestä ja sovittamisesta Alahärmän seurakuntalon saliin. Esillä oli myös valokuvia urkujen muutosta Oravaisista Alahärmään. Illan urkureina toimivat kesäkanttori Heini Turpela ja Alahärmän kanttori Juliaana Kellokoski.

- Seppo on ahkerasti toiminut urkujemme puolesta Alahärmässä. Kanttorit kokevat arvokkaana tuen maallikolta, joka "ymmärtää urkujen päälle". Sepon asiantuntemus on meille iso apu, Heli Turpela kiitteli.