Päivän Sana 19.11.2019
Hän ilmoittaa ihmisille tahtonsa.
Hän tekee aamunkoiton ja yön pimeyden,
hän kulkee maan kukkuloiden yli.
Hänen nimensä on Herra, Jumala, Sebaot.

Aam. 4:13

Kauhavalla 50 vuotta sitten ripille päässeiden päivä

Vuonna 1966 ripille päässeet Kauhavan kirkon portailla 15.5.16. (Kuva Hannele Kihlman)Tekstinlukijoina olivat Aino Lahti ja Jorma Tammela. (Kuva Eero Peltoniemi)Vuoden 1966 rippilapset kokoontuivat tuttuun paikkaan Kauhavan kirkon portaille 15.5.2016. Paikalla oli lähes 50 noin kahdestasadasta silloisesta rippikoululaisesta. Rovasti Esko Hautala (edessä) oli vastavalmistuneena pappina auttamassa kirkkoherra Eero Vähäpassia rippikoulun pidossa. Juhlapäivän messussa saarnasi Esko Hautala ja entiset rippikoululaiset avustivat tekstien lukijoina ja kolehdin kerääjinä. Kaatuneiden muistopäivän seppele laskettiin sankarihaudalle, saatesanat lausui Simo Aaramaa, joka myös oli vuoden 1966 rippikoululaisia.

Kaatuneitten muistopäivän seppeleen laskivat sotainvalidien puheenjohtaja Armas Rintala, Ville Virrankoski ja Kosti Olli. Saatesanat lausui Simo Aaramaa.
(Kuva Hannele Kihlman)Seurakuntakodilla pidetyssä juhlassa oli läsnä yli 70 rippikoululaista ja heidän seuralaistaan. Esittelyjen ja muistelmien lomassa Risto Mäki lauloi kitaralla säestäen.