Päivän Sana 19.04.2019
Jeesus huusi kovalla äänellä: "Isä, sinun käsiisi minä uskon henkeni." Tämän sanottuaan hän henkäisi viimeisen kerran.

Luuk. 23:46

Kerhoissa keittoruokaa pikkuväelle ja vanhemmille

Kauhavan alueseurakunnan perhekerho kokoontuu tiistaiaamupäivisin Kauhavan kirkossa. Kerho alkaa kirkossa pidettävällä hartaudella ja jatkuu alasalissa yhteisellä ohjelmalla. Perhekerhossa kävijät ovat vauva-, taapero- ja leikki-ikäisiä lapsia vanhempineen. Kerhoon saa tulla ilmoittautumatta.

Uutuutena ruokailu joka kuukausi

Seurakunta järjestää yhteistyössä MLL:n Kauhavan paikallisyhdistyksen kanssa perhekerholaisille mahdollisuuden ruokailla kerhon yhteydessä. Keittolounas on kerran kuukaudessa, ja siitä peritään aikuisilta viiden euron maksu. Lapsille ruoka on ilmainen.

–  Meillä oli tammikuussa jo ensimmäinen lounas ja kovasti siitä tykättiin, kun ruoan sai valmiista pöydästä, kertoi lastenohjaaja Sinikka Huhdankoski. Keittopäivät ovat 5. helmi- ja maaliskuuta, 9. huhtikuuta ja 7. toukokuuta. Muina kerhokertoina tarjolla on pientä välipalaa, ja mukaan saa aina ottaa omaa evästä.

Keskiviikkoisin keitolle

Myös Kauhavan seurakuntakodilla kokoontuvassa aikuisten ja vanhemman väen keskiviikkokerhossa on mahdollisuus syödä. Lounas on tarkoitettu kaikenikäisille, ja myös perheet ovat tervetulleita. Aterian hinta on 5 euroa. Keittoruokailu on klo 11-12, ja sen jälkeen on ohjelman vuoro.

– Tutkimme katekismusta, diakonissa Marja Kosola kertoi joka kuukauden kolmas keskiviikko pidettävästä kerhosta. Kerho on kaikille avoin.

Lounaspäivistä tiedotetaan kirkollisissa ilmoituksissa ja viereisellä tapahtumapalstalla.