Päivän Sana 18.11.2018
"Sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee."

Matt. 24:36-37

Kesän viimeinen konfirmaatio 29.7.12

Ojutjärven rannalla isonen Satu Valkama (vas.) sekä leiriläiset Elli Linjamäki ja Teemu Luoma, joiden konfirmaatiojuhla on 29.7.2012.

Kauhavan seurakunnan kirkoissa on kesällä 2012 ollut yhteensä kuusi konfirmaatiota. Parisen sataa nuorta on leiriviikon jälkeen polvistunut alttarille saamaan Herran ehtoollista.

Kesän viimeinen leiri oli Ojutjärvellä 16 – 23.7. Leiriläisten konfirmaatio on sunnuntaina 29.7. Kauhavan kirkossa. Tällä leirillä oli 17 poikaa ja 6 tyttöä. Isosia oli 8. Opettajina toimivat Jyrki Jormakka, Matti Latomäki ja Annukka Riutta. Tärkeässä roolissa olivat myös Ulla Korkiamäki ja Elina Pukkinen, jotka huolehtivat leiriläisten hyvinvoinnista keittiöllä.

Leiriläisistä Elli Linjamäki ja Teemu Luoma kertoivat, että leiri on mennyt nopeasti. Erityisen kivaa on ollut ulkoleikeissä, joissa kaikki leiriläiset on hyvin otettu huomioon. Konfirmaatioon valmistaudutaan mm. juhlavaatteita hankkimalla.

Tänä kesänä leiriläiset ovat syöneet hyvin, kertoivat Elina Pukkinen (vas.) ja Ulla Korkiamäki.Isosena jo kolmena kesänä toimineen Satu Valkaman mielestä tämä leiri on ollut hauska ja vauhdikas. Isoselle on palkitsevaa, kun huomaa leiriläisten viihtyvän hyvin. Koskettava hetki on silloin, kun nuoret ovat alttarilla siunattavina.

Vaikka hyvää ruokaa on riittävästi tarjolla, voi herkkunälkä joskus yllättää. Apua löytyy kioskista, jota leiriläiset pitävät vapaa-aikoina.

Autoja on tietenkin huollettava, myös kauramoottoriversioita.

Kioskin tuotolla tuetaan kummilasta Etiopiassa.