Päivän Sana 12.11.2019
"Palatkaa takaisin, te luopuneet lapset!" sanoo Herra. "Minä otan teidät jälleen omikseni."

Jer. 3:14

Kirkkoherra Seppo Ruotsala eläkkeelle

Kirkkoherra Seppo Ruotsala (oik.)soitti itsekin kiitosjuhlassa.

Kauhavan seurakunnan pitkäaikainen kirkkoherra Seppo Ruotsala on jäämässä eläkkeelle. Loma alkaa 7.12. ja kestää eläkepäivien alkuun saakka.

Lauantaina 3.12. vietettiin Kauhavan kirkossa kiitosjuhlaa. Täysi kirkkosali kaikui komeasti torvisoittokunnan ja suurkuoron soinnuista. Seppo Ruotsalan lapset perheineen esittivät myös monipuolista  ja korkeatasoista musiikkiohjelmaa.

Kari Jutila (vas.) ja Matti Latomäki etummaisina kantoivat kirkkoherran eläkkeelle.Seurakunnan työntekijät saattelivat kirkkoherran eläkkeelle kantotuolissa, kirkkoväen seuratessa pitkänä kulkueena. Matka kirkon edestä seurakuntatalolle oli varmasti mieleenpainuva kokemus.