Päivän Sana 15.07.2019
Minä luotan sinun armoosi,
saan iloita sinun avustasi.

Ps. 13:6

Kirkkopassitarroja keräämään!

Kuvassa arvontaa ovat Alahärmässä suorittamassa pyhäkoulujen opettajat Aulikki Jokinen, Paula Pihlajamäki ja Marketta Heikkilä. Aulikki ja Marketta pitävät pyhäkoulua kotonaan joka toinen sunnuntai, ja Paulan pyhäkoulu pyörii Alahärmän seurakuntatalon alakerrassa joka torstai.Uuden kirkkopassin saa kirkosta. Kysy työntekijältä, jos ei löydy.

Kauhavan kirkoissa otettiin viime vuonna käyttöön lasten kirkkopassit. Kyseessä on palkitsemiseen perustuva kannustin jumalanpalveluksissa käymiseen. Kirkkokäynneistä lapset saavat kerätä tarroja passiin, ja ahkeruudesta palkitaan pienellä lahjalla aina kolmen käynnin jälkeen. Vuoden lopussa kaikkien täyden passin palauttaneiden kesken arvottiin jokaisessa kirkossa myös yksi lahjakortin saaja.

Kirkkopassi otettiin sen verran innolla ja ilolla lasten osalta käyttöön, että käytäntö jatkuu myös tänä vuonna, ja keskeneräisiä viime vuoden passeja voi jatkaa täydentämään. Tervetuloa siis lasten kanssa kirkkoon ja rohkeasti tarroja hakemaan papilta jumalanpalveluksen jälkeen!