Päivän Sana 19.04.2019
Jeesus huusi kovalla äänellä: "Isä, sinun käsiisi minä uskon henkeni." Tämän sanottuaan hän henkäisi viimeisen kerran.

Luuk. 23:46

Kristus-päivästä terveisiä

Kristuspäivä 2017 oli Turussa joulukuun alussa.

Se kutsui rukoilemaan Suomen puolesta yhdessä kristittyjen kanssa kaikista kunnista, kaikista kristillisistä kirkkokunnista herätysliikkeistä ja järjestöistä. Seurakunnastamme mukana olivat Helena Valkeinen, Sinikka Pohto ja Sirpa Huhdankoski.

​Kristittyjä yhdistävä rukouspäivä oli yksi reformaation merkkivuoden ja Suomi100-juhlavuoden kristillisistä päätapahtumista. Päivän ytimessä on rukous ja nimensä mukaisesti tapahtumassa keskityttiin siihen, mikä kristittyjä yhdistää: Kristukseen ja ristiin, joka myös maamme lipusta löytyy.

Kristuspäivän pääjärjestäjät: Hengen uudistus kirkossamme, Kansan Raamattuseura ja Turun alueen seurakunnat yhdessä yli kirkkokuntarajojen