Päivän Sana 21.04.2019
Muistakaa, mitä hän sanoi teille ollessaan vielä Galileassa: 'Näin täytyy käydä: Ihmisen Poika annetaan syntisten ihmisten käsiin ja ristiinnaulitaan, mutta kolmantena päivänä hän nousee kuolleista.'

Luuk.24:7

Lähetysmyyjäisistä ennätystuotto

Perinteisten lähetysmyyjäisten uusi ennätystuotto oli 2174,55 € Kauhavan seurakuntakodilla vapunaattona 2014. Tuotto käytetään lyhentymättömänä alueseurakunnan nimikkolähettien työn ja nimikkosopimuksen tukemiseen. Simat ja munkit sekä muut leivnnaiset menivät jälleen kuin kuumille kiville. Myös käsitöitä tuli monen ostoskoriin. Äiti Teresan peittojen näyttelyn kaunein peitto numero 12 näkyy kuvassa. Kauhavalaista silmää hivelee yksinkertainen harmonia. Arvontaan tehdyn peiton sai Tauno Lassila.

Lämmin kiitos kaikille leipojille, lahjoittajille, myyjille, järjestelijöille ja ostajille!