Päivän Sana 16.11.2018
lyhteet sylissään.

Ps. 126:5-6

Lapsia leikitetään 20.11.

Kansainvälistä lapsen oikeuksien päivää vietetään joka vuosi 20. marraskuuta YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen hyväksymisen (20.11.1989) kunniaksi kaikkialla maailmassa. Päivän tarkoituksena on tuoda esiin lapsen oikeuksien sopimusta ja herättää keskustelua lasten hyvinvointiin liittyvistä asioista meillä ja maailmalla.

Lapset ja lapsen oikeudet ansaitsevat oman päivänsä, jolloin on lupa myös nostaa lippu salkoon.

Kauhavan seurakunnassa on suunniteltu päivänsankareille mukavaa ohjelmaa, ja pikkuväki toivotetaan tervetulleeksi tapahtumiin ympäri kaupunkia.

Alahärmässä päivän juhlinta alkaa kirkossa klo 10. Kirkonrotta Ronkeli on paikalla Kauhavan päiväkoti Hyppiksessä, jossa lauletaan ja leikitään aamulla klo 8.15-9. Lähialueen perhepäivähoitajat lapsineen ovat tervetulleita mukaan. Kaikille avoin non-stop-leikitys tapahtuu Kauhavan päiväkerhotiloissa klo 9.15-12.00.

Kortesjärven Pysäkille saa tulla mukaan laulu-leikkeihin klo 9.30 ja 12:n välillä. Leikitys tapahtuu ”non-stoppina”. Ylihärmässä lapsen päivän tapahtuma on kirjaston satutunnin yhteydessä klo 9.30 alkaen.

Iloisen mielen lisäksi tapahtumasta saa ilmapallon. Tarjoiluakaan ei ole unohdettu. Tervetuloa!