Päivän Sana 16.11.2018
lyhteet sylissään.

Ps. 126:5-6

Lapsuuteni joululaulut – Mauri Laakson konsertti Alahärmän kirkossa

Synnyinseutunsa joulukonserttiin valmistautuva, Vihdissä asuva laulaja ja koulutusyrittäjä Mauri Laakso kouluttaa opettajia eri puolilla Suomea. Samalla hänen on mahdollista toteuttaa elämänaikaista haavettaan tuottaa laulamalla ihmisille hyvää mieltä. Maurin elämä on täynnä musiikkia ja laulua. Leipä ja työ on murusina maailmalla, mutta muruset antavat mahdollisuuden musiikille. Musiikki on  Maurille sukupolvien takaa tuleva elämäntapa ja luonnollinen osa elämistä.

Konsertissa kuullaan kaikille tuttuja ja rakkaita joululauluja. Konsertin tavoitteena on tuottaa rauhaa keskellä kiireisintä Joulun valmistelun aikaa. Se on pikkuruinen rauhoittumisen hetki ennen jouluun laskeutumista vaikkapa kauppareissun ohessa.

Aatonaaton joululaulukonsertissa 23.12. kuullaan Mauri Laakson laulua kanttori Juliaana Kellokosken säestämänä. Kirkkoon on vapaa pääsy. Tervetuloa!