Päivän Sana 16.11.2018
lyhteet sylissään.

Ps. 126:5-6

Lasten kirkkopussit käyttöön Kauhavalla

Kauhavan kirkkoon on pyhäkoulutyön voimin saatu lasten kirkkopussit. Siis sellaiset puuhapussit, joista löytyy kivaa tekemistä kirkon penkissä istuessa. Pussit löytyvät kirkon eteisessä olevasta laatikosta ja sinne ne saa aina tilaisuuden päätyttyä palauttaa.

Pussien sisältö vaihtelee pusseittain, mutta niistä löytyy esimerkiksi piirtämistarvikkeita, leluja, luettavaa ja narupujottelutehtäviä. Jokainen pussi sisältää lisäksi kuvakortit, joihin on kuvattu kirkon yksityiskohtia. Tehtävänä olisi löytää nuo paikat penkissä istuessaan. Samoissa korteissa on kerrottu myös lasten ehtoollisesta. Ikävä kyllä rusinoita tai muuta naposteltavaa pussit eivät sisällä, ne täytyy tuoda kotoa=)
Tervetuloa siis lasten kanssa kirkkoon koska vaan! Muistathan, että jumalanpalvelus kuuluu aina myös kirkon alasaliin jos tuntuu, että on päästävä lasten kanssa liikkumaan.