Päivän Sana 18.11.2018
"Sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee."

Matt. 24:36-37

Lasten virsien koulutusta tarjolla 21.10.

Kauhavan seurakunta tarjoaa maksuttoman koulutusillan Lasten virsistä keskiviikkona 21.10. Kauhavan seurakuntakodilla, osoitteessa Kirkkotie 3 b. Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka käyttävät tai haluavat käyttää Lasten virsiä työssänsä päiväkodissa, koulussa tai pyhäkoulussa.

Lauluja ja leikkejä opettaa itse kirjan toimittaja Mari Torri-Tuominen. Laulut jäävät varmasti soimaan päähän ja kulkeutuvat mukaan yhteiseksi iloksi lasten pariin työpaikalle ja vaikkapa pyhäkouluun. Tilaisuus on kuitenkin avoin tavallisille äiti- ja isi-ihmisillekin, mutta mukaan pitäisi ilmoittautua.

Kello 17.30 kahvitellaan, ja 18-20 on koulutusta Lasten virsistä ja kenties maistiaisia uudesta Kirkkomuskari 2 -kirjasta.

Ilmoittautuminen ke 14.10. mennessä , p. 044 3679 795