Päivän Sana 19.11.2019
Hän ilmoittaa ihmisille tahtonsa.
Hän tekee aamunkoiton ja yön pimeyden,
hän kulkee maan kukkuloiden yli.
Hänen nimensä on Herra, Jumala, Sebaot.

Aam. 4:13

Lasten virsien koulutusta tarjolla 21.10.

Kauhavan seurakunta tarjoaa maksuttoman koulutusillan Lasten virsistä keskiviikkona 21.10. Kauhavan seurakuntakodilla, osoitteessa Kirkkotie 3 b. Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka käyttävät tai haluavat käyttää Lasten virsiä työssänsä päiväkodissa, koulussa tai pyhäkoulussa.

Lauluja ja leikkejä opettaa itse kirjan toimittaja Mari Torri-Tuominen. Laulut jäävät varmasti soimaan päähän ja kulkeutuvat mukaan yhteiseksi iloksi lasten pariin työpaikalle ja vaikkapa pyhäkouluun. Tilaisuus on kuitenkin avoin tavallisille äiti- ja isi-ihmisillekin, mutta mukaan pitäisi ilmoittautua.

Kello 17.30 kahvitellaan, ja 18-20 on koulutusta Lasten virsistä ja kenties maistiaisia uudesta Kirkkomuskari 2 -kirjasta.

Ilmoittautuminen ke 14.10. mennessä , p. 044 3679 795