Päivän Sana 21.02.2019
Kuinka suuri onkaan sinun hyvyytesi!
Se on ehtymätön aarre
niille, jotka sinua pelkäävät.
Kaikkien nähden sinä annat apusi
niille, jotka turvautuvat sinuun.

Ps. 31:20

Lauluja ja tarinoita 22.2.

Tähendus sönade taga – lauluja ja tarinoita uskosta, elämästä, lähetystyöstä Virosta... ja vähän muualtakin – seurakunnan nimikkolähetti Tero Ruotsala ja muusikko Joel Reinaru vierailevat Kauhavalla

Tero Ruotsala on perheineen asunut ja työskennellyt vuodesta 2009 Virossa Suomen Lähetysseuran lähettämänä pyrkien tukemaan ja kehittämään Viron kirkon nuoriso- ja musiikkityötä.

Joel Reinaru on virolainen muusikko, Viron lähetyskeskuksen työntekijä, PLUSS-lehden päätoimittaja, teologian opiskelija...lähetti ja evankelista omalla maallaan. Hän työskentelee Viron kirkon Lähetyskeskuksessa tavoitteenaan erityisesti tukea, auttaa ja kehittää kirkon nuorisotyötä musiikin, median ja erityisesti nuorille vapaaehtoisille vastuunkantajille suunnatun koulutusten kautta. Hän on vuosia kirjoittanut ja esittänyt omaa hengellistä musiikkiaan yksin ja eri yhtyeidensä kanssa (mm. CRUX, Flammo, Reinaru Vennad).

Joel ja Tero ovat yhdessä muiden vastuunkantajien kanssa toteuttaneet useita projekteja ja tapahtumia Viron kirkossa, mm. LIFE (tanssi, musiikki ja taide)-leiri, nuoriso-ohjaajien koulutukset, Check point -nuortenillat ja lukuisat konsertit.

Pari vuotta sitten Tero päätti kutsua Joelin mukaan seurakuntavierailuille Suomeen.

- Olisi mukavampi ajella Suomen teitä kahdestaan, ja varmasti asiakin tulisi monipuolisemmin esille.

- Olemme vierailleet mm. Kauhavalla, Laitilassa, Uudessakaupungissa, Haapajärvellä ja Vihdin Lähetysjuhlilla. Ja kivaa on ollut, miehet kertovat.

- Kerromme tarinoiden ja musiikin kautta, mitä on elämä – työ – lähetystyö Virossa - mitä se on vähän kauempana kuin Viro - ja miten meistä jokainen voisi tehdä lähetystyötä... jos haluaisi.

Tervetuloa 22.2. klo 18.30 Kauhavan seurakuntakodille!