Päivän Sana 21.02.2019
Kuinka suuri onkaan sinun hyvyytesi!
Se on ehtymätön aarre
niille, jotka sinua pelkäävät.
Kaikkien nähden sinä annat apusi
niille, jotka turvautuvat sinuun.

Ps. 31:20

Leiripäivä naisille - ILOA JA VALOA

Lauantaina 2.2.2019 Ojutjärven leirikeskuksessa on ihanaa tekemistä naisille! Aamupäivällä tutustutaan Bible journaling -Raamattutyöskentelyyn Henna Luoman ja Päivi Latomäen opastamina. Iltapäivällä liikutaan jumpaten, venytellen ja tanssien gospelmusiikin siivittämänä Saara Kokon johdolla. Välissä nautimme lounaan. Päivän hinta on 10 € (käteistä) ja tuotto menee herättäjäjuhlille. Varsinaisen päivän ohjelman lopuksi on mahdollisuus kokeilla myös avantouintia harrastajien yleisellä saunavuorolla. Tästä erillinen maksu heille 3 €.

 

Bible Journaling on uudenlainen tapa yhdistää Raamatun lukeminen ja kädentaidot: Raamatun tekstejä koristellaan ja kuvitetaan esim. piirtämällä, maalaamalla, leimaamalla ja tekstaamalla samalla tekstin sanomaa miettien. Leiripäivän työskentely aloittaa keväällä jatkuvan Bible Journaling-raamattupiirin. Tule rohkeasti tutustumaan!

Klo 10-11.30 Bible journaling -työskentely

Klo 11.30 keittolounas ja kahvit

Klo 12.30-14.00 Gospel-lattarit

Klo 14 mahdollisuus saunaan ja avantoon (3 €)

Tässä ilmoittautumiseen.

 

Aamupäivään voit ottaa oman Raamatun mukaan. Iltapäivään jumppavaatetus ja sisäliikuntakengät tai tossut. Halutessasi saunomistarvikkeet ja uimapuku, vaikka et avantoon aikoisikaan (yhteinen sauna miesten kanssa). Ja käteistä rahaa 10 € (+ 3 € saunojille).