Päivän Sana 18.11.2018
"Sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee."

Matt. 24:36-37

Loistavat Pekka, Matti ja Leevi konserttitähtinä

Pekka Laukkarinen trio konsertoi eilen Alähärmässä Joulun Tähti -kiertueellaan. Kauko Huhtaluhta toivotti väen tervetulleeksi jouluiseen konserttiin Road Houseen ja mainitsi seurakunnan joulutähdestä, jonka voi nähdä valtatien varren valomainostaulussa.

Kauppakeskuksen jouluinen sisäpiha täyttyi yleisöstä, ja lapset valloittivat lavan edustan lattiapaikat.

- Meillä oli kunnia päästä päivällä esiintymään Suomen kauneimpaan kirkkoon ja nyt tänne Härmän Amerikkaan, Pekka Laukkarinen kiitteli. Triossa soittaa muusikko ja tv-juontaja Laukkarisen lisäksi kielisoitinspesialisti Matti Laitinen ja kosketinsoittaja Leevi Helo.

Trion soitto ja laulu oli mukaansa tempaavaa, reipasta meininkiä. Iloisen joulumusiikin lisäksi ohjelmistossa oli myös koskettavan kauniita kappaleita. Yleisöä kannustettiin laulamaan mukana, ja moni lauloikin. Huumorilla höystetty esiintyminen nauratti, ja konsertti sopi todella koko perheelle.

Seurakunnan järjestämä konserttisarja johdattaa jouluun eri puolilla Kauhavaa. Päiväkoti-, päiväkerho- ja kouluväelle on omat konserttinsa. Tänä iltana Laukkarinen esiintyy Kortesjärven liikuntatalolla. Bändi on vieraillut Kauhavan seurakunnassa ennenkin, pari vuotta sitten.