Päivän Sana 21.04.2019
Muistakaa, mitä hän sanoi teille ollessaan vielä Galileassa: 'Näin täytyy käydä: Ihmisen Poika annetaan syntisten ihmisten käsiin ja ristiinnaulitaan, mutta kolmantena päivänä hän nousee kuolleista.'

Luuk.24:7

Loistavat Pekka, Matti ja Leevi konserttitähtinä

Pekka Laukkarinen trio konsertoi eilen Alähärmässä Joulun Tähti -kiertueellaan. Kauko Huhtaluhta toivotti väen tervetulleeksi jouluiseen konserttiin Road Houseen ja mainitsi seurakunnan joulutähdestä, jonka voi nähdä valtatien varren valomainostaulussa.

Kauppakeskuksen jouluinen sisäpiha täyttyi yleisöstä, ja lapset valloittivat lavan edustan lattiapaikat.

- Meillä oli kunnia päästä päivällä esiintymään Suomen kauneimpaan kirkkoon ja nyt tänne Härmän Amerikkaan, Pekka Laukkarinen kiitteli. Triossa soittaa muusikko ja tv-juontaja Laukkarisen lisäksi kielisoitinspesialisti Matti Laitinen ja kosketinsoittaja Leevi Helo.

Trion soitto ja laulu oli mukaansa tempaavaa, reipasta meininkiä. Iloisen joulumusiikin lisäksi ohjelmistossa oli myös koskettavan kauniita kappaleita. Yleisöä kannustettiin laulamaan mukana, ja moni lauloikin. Huumorilla höystetty esiintyminen nauratti, ja konsertti sopi todella koko perheelle.

Seurakunnan järjestämä konserttisarja johdattaa jouluun eri puolilla Kauhavaa. Päiväkoti-, päiväkerho- ja kouluväelle on omat konserttinsa. Tänä iltana Laukkarinen esiintyy Kortesjärven liikuntatalolla. Bändi on vieraillut Kauhavan seurakunnassa ennenkin, pari vuotta sitten.