Päivän Sana 16.11.2018
lyhteet sylissään.

Ps. 126:5-6

Medialähetysjuhla Kauhavalla

Kauhavan kirkossa ja seurakuntakodilla vietettiin medialähetysjuhlaa su 18.8.13. Iranilaissyntyinen Nikoo Ordodary saapui Kyprokselta medialähetysjuhlan vieraaksi. Hän koordinoi satelliittitelevisioyhtiö SAT-7:n farsinkielisiä kristillisiä ohjelmia ja toimii suosittujen nuorten ohjelmien juontajana. Nikoo on löytänyt kristinuskon farsinkielisessä seurakunnassa Kyproksella, jonne hän muutti perheensä kanssa Iranista 12-vuotiaana.

Kirkossa Nikoo kertoi, kuinka hän ensimmäisen kerran kuuli Jeesuksesta. Pelko väistyi ja tilalle tuli ilo ja rauha. Hän iloitsi siitä, että saattoi omalla kielellään rukoilla rakastavaa Jumalaa.

Seurakuntakodin päiväjuhlassa Nikoo Ordodary toi väkevän viestin siitä, että Jeesuksen seuraaminen kannattaa, jopa vaarojen uhalla. Tuo nuori nainen on saanut olla välittämässä evankeliumia upealla tavalla. Siinä samassa työssä saamme mekin olla mukana esimerkiksi rukouksin.

Päiväjuhlassa oli mukana myös vapaaehtoistoiminnan johtaja Mervi Viuhko Medialähetys Sanansaattajista sekä oman seurakunnan työntekijöitä.