Päivän Sana 18.11.2018
"Sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee."

Matt. 24:36-37

Muskareista tietoa

Seurakunnan muskareita pidetään tänä syksynä

Kauhavalla, Kortesjärvellä, Ylihärmässä ja Alahärmässä.

Kauhavan ja Kortesjärven perhe- ja vauvamuskarit alkavat elokuun viimeisellä viikolla 35. Ylihärmässä ja Alahärmässä aloitetaan vasta syyslomaviikon jälkeen viikolla 43.

Kauhavan muskarit ovat maanantaisin

klo 17.00 (vauvamuskari 3kk-1v.) sekä 17.45 perhemuskari Kauhavan seurakuntasalissa. Muskarit kokoontuvat 7 kertaa.

Kortesjärven perhemuskari on tiistaisin klo 17.00. Kortesjärven seurakunnan Pysäkillä.

Kortesjärveläiset ovat myös tervetulleita Kauhavalla pidettävään vauvamuskariin.

Ilmoittautuminen Kauhavan ja Kortesjärven muskareihin alkaa viikolla 34 (ma 21.8.)

tapahtuu Kauhavan seurakunnan nettisivujen kautta.

Ylihärmän ja Alahärmän muskareista tulee tarkempaa tietoa viikolla 37.

Muskaria ohjaa Satu Valkama

p. 040 5960237