Päivän Sana 18.11.2018
"Sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee."

Matt. 24:36-37

Naisten leiripäivä 24.11.2018

Valoa pimeyteen! Naisten leiripäivä la 24.11.2018 klo 10 alkaen Palojärven leirikeskuksessa Haudanmaantie 51, Kortesjärvi. Yhteislähtö Lankavan pihasta klo 9.30

Klo 10 yhteinen aloitushetki kappelirakennuksessa

Käsitöitä. Valokranssiin tai -kuuseen saa ostaa Lankavan materiaalit Palojärvellä. Kuusi 12 € (ei sis. valoja), kranssi 17 €. Kranssiin voi ottaa myös omia materiaaleja. Tarkemmin materiaaleista alla. Maksu käteisellä tai kortilla.

Mukaan voi ottaa myös oman käsityön, koota Äiti Teresan peittoa, väritellä tai vain seurustella.

Klo 12-13 lounas päärakennuksessa

Klo 13 ulkoilua, pientä jumppaa

Hartaushetki ja terveisiä Tansaniasta. Toivoa naisille -työn infoa.

Klo 15 kahvit päärakennuksessa

Käsityöt jatkuvat.

Klo 17 riisipuuro päärakennuksessa

Mahdollisuus jäädä vielä jatkamaan iltaa puuron jälkeenkin.

Vapaaehtoinen ruoka- ja kahvimaksu sekä arvontaa (1 €/arpa) Toivoa naisille -työn hyväksi.

Halutessasi voit tuoda n. 5 euron arvoisen pikkujoululahjan.

Ilmoittautuminen erityisruokavaliotietoineen 16.11. mennessä tai p. 040 5403797. Mukaan mahtuu 40 hlöä.

Olet lämpimästi tervetullut!

Leiripäivä toteutetaan yhteistyössä seurakunnan ja Lankavan kanssa. Mukana Lankavasta Kirsti sekä Lankavan Käsityöklubin emäntä Mervi, seurakunnasta Tarja, Sirpa, Henna ja Marjo

- Kuusipaketin leirihinta 12 € (norm. 15 €) ja kaupanpäälle virkkuukoukku.

- Paperinaurukranssiin voi ostaa ne materiaalit, jotka haluaa:

Voi valita valkaistun/värillisen/ kimalteen/kimallepörrön paperilangan, 100 g/vyyhti. Valkaistu leirihinta 4 €/vyyhti (norm. 6 €), värillinen leirihinta 4 € (norm. 7 €), kimalle ja kimallepörrö leirihinta 4 € (norm. 8 €).

Paperilankavyyhdin ostajalle kaupanpäälle metallirengas 25 cm tai 30 cm.

40 kpl Led-valot leirihinta 8 €/kpl (norm. 10 €).

Pyöröpuikot nro 8/80 cm leirihinta 5 € (norm. 8 €). Jos sinulla on pyöröpuikot nro 8/80cm, ota mukaan, jos haluat tehdä paperinarukranssin. Myös esim. omia valoja voi ottaa mukaan.