Päivän Sana 19.04.2019
Jeesus huusi kovalla äänellä: "Isä, sinun käsiisi minä uskon henkeni." Tämän sanottuaan hän henkäisi viimeisen kerran.

Luuk. 23:46

Naisten yhteiskristillinen rukousilta

Naisten yhteiskristillinen rukousilta järjestetään Kauhavan seurakuntakodilla perjantaina 25.9. Ilta alkaa tarjoiluilla klo 18 ja varsinainen ohjelma alkaa klo 18.30. Illan ajaksi on järjestetty lastenhoito. Rukousilta on levon, virvoittumisen ja rukouksen ilta, jonne jokainen nainen on sydämellisesti tervetullut.

Rukousillassa annetaan nimensä mukaisesti paljon aikaa ja tilaa rukoukselle. Illassa rukoillaan esirukouspyyntöjen puolesta, ja jokaisella on halutessaan mahdollisuus myös kahdenkeskiseen keskustelu- ja rukoushetkeen illan päätteeksi. Illassa kuullaan naisten puheenvuoroja Jumalan rakkaudesta ja huolenpidosta.

Rukousilloissa on ollut aina paljon musiikkia. Tulevassa illassa musisoi Samaa Puuta, joka syntyi viime kevään iltaa järjestettäessä. Siinä laulaa ja soittaa naisia eri seurakunnista. Samaa Puuta on yhteistä iloa musiikista ja Vapahtajasta.

Jo vuosien ajan keväisin ja syksyisin järjestettyyn tapahtumaan toivotaan mukaan aina myös ensikertalaisia – jokainen on lämpimästi tervetullut. Toivottavasti sana mukavasta illasta kiirii myös kauemmaksi ja saamme iltaan mukaan naisia laajalta alueelta. Rukousiltaa on toteuttamassa innostunut vapaaehtoisten naisten joukko Kauhavan ev.lut seurakunnasta, Helluntaiseurakunnasta ja Vapaaseurakunnasta.