Päivän Sana 18.11.2018
"Sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee."

Matt. 24:36-37

Pääsiäisvaellus Ylihärmässä

Hiljaisella viikolla maanantaista keskiviikkoon on Ylihärmän seurakuntatalolle rakennettuna pääsiäistapahtumien näyttämö. Pääsiäisvaellusta toteuttamassa on noin 30 näyttelijää. Lisäksi mukana on suuri joukko vapaaehtoisia, jotka "rakentavat Jerusalemin" seurakuntatalolle.

Vaellus koostuu pienistä näytelmähetkistä, ja opas johdattaa yleisöä Jerusalemin kaduilla eteenpäin. Kierroksen aikana käydään pääsiäisen tapahtumat läpi, palmusunnuntaista alkaen. Golgatan suru ja murhe vaihtuu lopulta tyhjän haudan iloon ja riemuun.

- Näyttelijöistä noin puolet on uusia. Loput ovat sellaisia, jotka ovat olleet mukana edellisvuosina, kertoo nuorisotyönohjaaja Maria Pirttinen. Edellinen vaellus järjestettiin 2014. Päivien aikana vaellukselle osallistuvat mm. kaikki Ylihärmän ala- ja yläkoululaiset, päiväkodit ja eskarit.

- Ilta-ajat ovat kaikille avoimia, lastenohjaaja Elina Pukkinen sanoo ja toivottaa kaikenikäiset tervetulleeksi kauempaakin.

Pääsiäisvaellus ma-ke 10.-12.4. klo 18-20 Ylihärmän seurakuntatalolla. Kulku seurakuntatalon takaa. Kierros kestää puolisen tuntia. Koko vaellus on sisätiloissa. Tervetuloa!