Päivän Sana 15.07.2019
Minä luotan sinun armoosi,
saan iloita sinun avustasi.

Ps. 13:6

Pehmoleluäänestys ja kirkkovisa markkinoilla

Pehmoleluäänestyksen voittajakolmikko.Alahärmän kirkko. Kristuksen taivaaseenastuminen.Kauhavan kirkko. Jeesus siunaa lapsia.

Kauhavan ev.lut. seurakunnan ja Kauhavan helluntaiseurakunnan yhteisellä teltalla Kauhavan kesämarkkinoilla kävi mukava vilske. Lapsilla oli tällä kertaa äänioikeus. Pehmoleluista ykköseksi tulivat käsi kädessä Muumimamma ja -pappa (50 ääntä). Kakkossijalle ylsi monivärinen siili (48 ääntä) ja kolmoseksi tuli keltainen Emoji-pehmo (35 ääntä). Ääniä annettiin yhteensä 315. Ehdokkaita oli 20.

Aikuiset pohtivat, mikä kuva ja teksti löytyvät eri kirkoista. Oikeat vastauksen kuvissa. Aikuisten arvontaan osallistujia oli n. 120.

Kortesjärven kirkko. Jeesus Getsemanessa.

Ylihärmän kirkko. Jeesuksen ottaminen ristiltä.Kauhavan helluntaiseurakunta. Jeesus on noussut kuolleista.Kauhavan vapaaseurakunta. Jeesus on hyvä paimen.Arvonnan voittajille on ilmoitettu henkilökohteisesti. Kiitos kaikille kävijöille ja siunattua kesää!