Päivän Sana 19.11.2018
Me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee.

2 Piet. 3:13

Pekka Simojoen konsertti to 29.10. Kortesjärvellä

Yksi tämän hetken tuotteliaimpia ja tunnetuimpia suomalaisia gospelmuusikoita ja lauluntekijöitä, Pekka Simojoki, on ollut tien päällä vuodesta 1979. Hän on kirjoittanut lukuisia rakastettuja hengellisiä lauluja, messuja ja musikaaleja. Yhteensä lauluja on kertynyt lähes 700.

Pekka Simojoki on julkaissut eri kokoonpanojen kanssa yli 70 äänitettä, jotka sisältävät gospelmusiikkia laidasta laitaan, lastenlauluista rockmusiikkiin.

Pekka Simojoki on eri kokoonpanojen kanssa tehnyt myös lukuisia konserttivierailuja maamme ulkopuolelle mm. Ruotsiin, Venäjälle, Eestiin, Saksaan, Ranskaan, Unkariin, Romaniaan, Hollantiin, Kosovoon, Puolaan, Itävaltaan, Taiwanille, Thaimaahan, Kanadaan, Australiaan, Yhdysvaltoihin, Japaniin, Kiinaan, Hong Kongiin, Intiaan, Namibiaan.

Pekka Simojoki asuu Kangasalla toimien freelancer-muusikkona.

Pekka Simojoki esiintyy Kortesjärven kirkossa torstaina 29.10. klo 18.30. EXIT-yhtye tulee myös pian Kauhavalle Kauneutta ja kipua -kiertueen merkeissä: konsertti on 12.11. Kauhavan kirkossa.