Päivän Sana 19.11.2018
Me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee.

2 Piet. 3:13

Perhepäivä innosti

Perhepäivä kokosi lähes 200 osallistujaa viettämään mukavaa päivää Kauhavan kirkon vaiheille sunnuntaina 3.11.2013. Perhemessussa lauloivat päiväkerholaiset komeasti solistinaan Satu Valkama ja säestäjänä Mirja-kanttori. Risto-papin saarnasta opittiin mm. se, ettei viiden euron rahan arvo laske, vaikka  sen hajua tai ulkonäköä motittaisiin tai se rutattaisiin. Samoin on ihmisarvon laita.

Yhdessä nautitun herkullisen lounaan ja kahvien jälkeen väki hajaantui touhuamaan päiväkerhotiloihin, ulos ja seurakuntakodille. Jenni-ponin puolesta oli rukoiltu ja niin kävikin, että se jaksoi kantaa kaikki halukkaat. Lähes kolme tuntia teki Jenni omistajansa Sannan kanssa lähetystyötä. Päiväkerhotiloissa valmistui upeita isänpäiväkortteja ja kasvomaalauksia. Temppurata ja Parkour-rata laittoi niveliin liikettä. Läheteille syntyi postia ja kolikkokaivon kautta lähetettiin puhdasta vettä kuivuusalueelle. Arpojen, lounaan, poniratsastuksen ja kolikkokaivon kautta lähetystyölle kertyi yhteensä 901,75 €. Nettisivujen kautta tuli palaute: "Lämmin kiitos teille kaikille perhepäivän järjestäjille monipuolisesta ja hyvästä kokonaisuudesta." Kiitos myös kaikille osallistujille!