Päivän Sana 19.04.2019
Jeesus huusi kovalla äänellä: "Isä, sinun käsiisi minä uskon henkeni." Tämän sanottuaan hän henkäisi viimeisen kerran.

Luuk. 23:46

Rukousklinikka avautui

Rukousalttari Tuomasmessussa 24.11.13

Kauhavalla aloitti toimintansa matalan kynnyksen, Healing Rooms –nimellä tunnettu rukousklinikka. Tavoitteena on, että kuka tahansa voi tulla klinikalle juuri sellaisena kuin on. Mukana olevat vapaaehtoiset kristityt haluavat olla kantamassa lähimmäisensä asioita Jumalan eteen. Henkilökohtainen, luottamuksellinen ja maksuton rukouspalvelu tapahtuu 2-3 hengen tiimeissä ja kestää noin 10-20 minuuttia. Esille tulevat asiat jäävät ehdottomasti rukousklinikan seinien sisäpuolella.

Mukana olevat rukoilijat ovat saaneet koulutusta ja heillä täytyy olla oman seurakuntansa pastorin suositus tehtävään. Rukous tapahtuu rauhallisesti ja lähimmäistä kunnioittaen. Rukousklinikka on tarkoitettu niille, joilla on elämässä esimerkiksi vastoinkäymisiä, surua tai sairautta.

Kauhavan rukousklinikka on avoinna kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 18.30-20.30 Pikkupappila –nimisessä kiinteistössä, Kirkkotie 17. Toiminnan vastuuhenkilöinä toimivat Risto Mäki ja Hanna-Liisa Malmi.