Päivän Sana 19.11.2019
Hän ilmoittaa ihmisille tahtonsa.
Hän tekee aamunkoiton ja yön pimeyden,
hän kulkee maan kukkuloiden yli.
Hänen nimensä on Herra, Jumala, Sebaot.

Aam. 4:13

RuskaGospel kutsuu nuoria ja nuoria aikuisia Ylihärmään

Lauantaina 28.9. Anssin Jussin Areena täyttyy jälleen nuorista ja nuorista aikuisista. RuskaGospel - tapahtumalla on pitkät perinteet; se järjestetään jo 26. kerran. Alun perin Kortesjärveltä lähtenyt tapahtuma järjestetään Ylihärmässä nyt kahdeksannen kerran. Tapahtuma lähtee käytiin päiväkonsertilla klo 13 Areenalla, jolloin lavalle astuvat Miriam ja saksalainen Good Weather Forecast. GWF vierailee tapahtumassa jo kolmatta kertaa. Musiikkiesitysten välissä yleisöä hauskuuttaa koomikko Mikko Vaismaa.

Konsertin jälkeen yleisö hajaantuu eri toimintapisteisiin Kuntokeskuksen puolelle. Luvassa on mm. oma toimintakanava nuorille aikuisille Ossi Mäki-Reinin ja Aarni Seppälän johdolla sekä uusille isoskoulutuslaisille oma kanava, jossa pohditaan isosen roolia ripareilla. Kädentaidoista kiinnostuneille löytyy myös puuhaa, tai sitten voi vaikkapa reippailla ulkona.

Yksi päivän huippuhetkistä on, kun Ylihärmän kirkko täyttyy nuorista. Kyseessä on Ruskamessu, jonka musiikista vastaa nuorten bändi/lauluryhmä. Messussa puheen pitää Arttu Koski Kortesjärveltä. Messu sopii hyvin myös aikuisille ja samalla se tuo raikkaan tuulahduksen nuorten tekemisestä ja innosta.

Messun jälkeen tapahtuma jatkuu iltakonsertilla klo 20 Anssin Jussin Areenalla. Musiikista vastaavat NNS, Save ja kls. Lisäksi saamme taas nähdä nuorten tekemän lyhytelokuvan tämän vuoden teemasta Toivo. Tapahtuman juontavat Oona-Maria March ja Aura Valkjärvi.

Tapahtumassa on vahvasti läsnä Evijärven ja Kauhavan seurakuntien nuorten kädenjälki ja aktiivisuus. Nuoret ovat vuoden ajan keränneet varoja tapahtuman järjestämiseen wc- ja talouspaperia myymällä, erilaisia kahvituksia järjestämällä sekä osallistumalla markkinoille myyntipöydän kanssa. He ovat tuottaneet sisältöä tapahtumaan ja heidän kädenjälkensä näkyy niin tapahtuman julisteessa, messumusiikissa, puheissa ja paljossa muussakin. Kädet ovat myös menneet useasti ristiin, kun olemme rukoilleet Taivaan Isän siunausta niin järjestelyihin kuin itse tapahtumapäivään.

Tervetuloa mukaan!

Tarkempi aikataulu ja muuta lisätietoa löytyy