Päivän Sana 19.04.2019
Jeesus huusi kovalla äänellä: "Isä, sinun käsiisi minä uskon henkeni." Tämän sanottuaan hän henkäisi viimeisen kerran.

Luuk. 23:46

RuskaGospel Anssin Jussin Areenalla

Lauantaina 3.10. on RuskaGospel -tapahtuma Ylihärmässä. Tapahtuman aloittaa päiväkonsertti Anssin Jussin Areenalla klo 13. Konsertissa esiintyjinä ovat Herz, Miriam ja KLS. Bändien lisäksi kuullaan nuorten puheenvuoroja, joita pitävät Milla Sulkakoski Evijärveltä ja Anna Peltola ja Emilia Joenpolvi Kortesjärveltä.

 

Päiväkonsertin jälkeen siirrytään kanaviin, jotka ovat kuntokeskuksen tiloissa. Teemoina on mm. rippikoulu, lähetys, itsetunto, anteeksianto, toiminnallista tekemistä ulkona jne. Yksi kanavista on kuitenkin selkeästi suunnattu nuorille aikuisille, ja sitä ovat toteuttamassa Kristiina Kallio ja Lauri Kattilakoski.

 

Kanavien jälkeen on mahdollisuus ruokailla kuntokeskuksessa. Illalla ennen viimeistä konserttia on klo 18.30 Ylihärmän kirkossa Ruskamessu. Sen toteutuksesta vastaa nuorten bändi/lauluryhmä yhdessä Timo Joupin kanssa, Satu Linko toimittaa messun ja puheen pitää Tuukka Salo Kortesjärveltä. Messu sopii hyvin myös aikuisille.

 

Messun jälkeen siirrytään takaisin iltakonserttiin Anssin Jussin Areenalle. Konsertti alkaa klo 20. Luvassa on kovatasoista gospelmusiikkia, sillä lavalle astuvat: Kallio Kokkolasta, rap-artisti Mikaveli ja tapahtuman pääesiintyjä Saksasta Good Weather Forecast. Konsertissa puheenvuorot käyttävät Juha Heinonen Sleystä ja Ilona Jussinmäki Ylihärmästä. Lisäksi saamme nähdä nuorten tekemän lyhytelokuvan.

 

Tapahtuman juontavat Arttu Koski ja Arttu Sironen.

 

Tapahtumapäivää ovat toteuttamassa kymmenet nuoret sekä aikuiset. Kuluneen vuoden aikana ovat kätemme menneet useasti ristiin, kun olemme rukoilleet Taivaan Isän siunausta niin järjestelyihin kuin itse tapahtumapäivään.

 

Nyt on aika todeta tapahtuman teeman mukaan ”Luajan kiitos, Soot siinä” ja toivottaa sinut tervetulleeksi RuskaGospeliin.