Päivän Sana 20.11.2018
Hyvä on sen osa,
jota sinä, Herra, kasvatat
ja jolle sinä opetat lakiasi.
Pahana päivänä sinä varjelet häntä,
kun hauta jo aukeaa
sille, joka rikkoo lakiasi.

Ps. 94:12-13

Sählyturnaus

Kauhavalla taistelttin ensimmäistä kertaa seurakunnan varhaisnuorten sählykerhojen mestaruudesta 21.4. Joukkueita oli joka kappelista ja alueseurakunnasta, yhteensä 95 pelaajaa. Kolmen tunnin ajan Kauhavan koulukeskuksen salissa elettiin ensin jännittäviä hetkiä alkuerien parissa ja sitten tietysti vielä jännittävämmissä finaaleissa! Voittajiksi tänä vuonna selviytyivät 4-6.luokkalaisten sarjassa Alahärmän joukkue ja 1-3.luokkalaisten sarjassa Ylihärmän joukkue. Kotiin vietävänä kaikilla pelaajilla oli kuitenkin kultamitali, koska kaikki pelasivat niin hienosti ja ovat tietysti Taivaan Isän silmissä kullan arvoisia. Voittajajoukkueet saivat lisäksi kotimatkalle mietittäväksi kiertopokaalin säilytyspaikkaa seuraavan vuoden ajaksi.
pienempien pelin tiimellyksestäpalkintoja odotellessaVoittajan on helppo hymyillä =)