Päivän Sana 19.04.2019
Jeesus huusi kovalla äänellä: "Isä, sinun käsiisi minä uskon henkeni." Tämän sanottuaan hän henkäisi viimeisen kerran.

Luuk. 23:46

Sählyturnaus

Kauhavalla taistelttin ensimmäistä kertaa seurakunnan varhaisnuorten sählykerhojen mestaruudesta 21.4. Joukkueita oli joka kappelista ja alueseurakunnasta, yhteensä 95 pelaajaa. Kolmen tunnin ajan Kauhavan koulukeskuksen salissa elettiin ensin jännittäviä hetkiä alkuerien parissa ja sitten tietysti vielä jännittävämmissä finaaleissa! Voittajiksi tänä vuonna selviytyivät 4-6.luokkalaisten sarjassa Alahärmän joukkue ja 1-3.luokkalaisten sarjassa Ylihärmän joukkue. Kotiin vietävänä kaikilla pelaajilla oli kuitenkin kultamitali, koska kaikki pelasivat niin hienosti ja ovat tietysti Taivaan Isän silmissä kullan arvoisia. Voittajajoukkueet saivat lisäksi kotimatkalle mietittäväksi kiertopokaalin säilytyspaikkaa seuraavan vuoden ajaksi.
pienempien pelin tiimellyksestäpalkintoja odotellessaVoittajan on helppo hymyillä =)