Päivän Sana 16.11.2018

Sankareita ja pelkureita -luentosarja

Lasse Pesu. Kuva: Taneli Törölä

Sankareita ja pelkureita -luentosarja alkoi 5.9. Kortesjärven seurakuntatalossa

Sankareita ja pelkureita -luentosarjan edetessä tutustutaan hieman vieraampaan Vanhan testamentiin osaan, Tuomarien kirjaan, sen henkilöhahmojen kautta. Debora, Gideon ja Simson ovat tavallisia ihmisiä, joiden elämään Jumala tarttui. Illoissa käydään läpi myös Israelin historiaa ja maantiedettä karttojen sekä kuvien avulla.

Sankareita ja pelkureita -luentosarja järjestetään kolmena keskiviikkona Kortesjärven seurakuntatalossa 5.9., 10.10. ja 7.11. klo 18.30. Tilaisuuksissa luennoi pastori, Suomen Raamattuopiston aluejohtaja Lasse Pesu ja juontajina toimivat Matti Lahtinen sekä Tarja Takala-Luostarinen.

Tarjolla on myös runsas valikoima kristillistä kirjallisuutta. Uskon ja elämän illat järjestävät Kortesjärven kappeliseurakunta, Suomen Raamattuopisto ja Agricola-opintokeskus. Suomen Raamattuopiston työnäky on kiteytetty seuraavasti: ”Tehtävämme on etsiä, hoitaa ja varustaa.”