Päivän Sana 22.04.2019
Herra on todella noussut kuolleista!

Luuk. 24:34

Surun koskettamana – ilta läheisensä menettäneille

Läheisen ihmisen kuolema jättää aina jälkeensä tyhjän paikan. Toisten surevien läsnäolo ja yhdessä kokeminen antavat voimia elää eteenpäin.

Olet läheisinesi lämpimästi tervetullut Kauhavan seurakuntakodille keskiviikkona 24.8. klo 18.30. Illan puhujana on pastori Risto Mäki. Kuulemme mm. Hanna Ekolan ja Anja Porion runoja ja ajatuksia diakoni Maria Lahden lukemana. Piano- ja huilumusiikkia esittävät kanttori Mirja Latva-Laturi ja Eeva-Maria Rintala. Kuulemme mm. Albinonin Adagion.

Kutsumme Sinua viettämään iltaa Kauhavan seurakuntakodille suklaan, sanojen ja sävelten äärelle. Rohkaisemme Sinua lähtemään mukaan myös seurakuntien järjestämiin sururyhmiin, joista saa lisätietoja diakoniatyöntekijöiltä.