Päivän Sana 18.11.2018
"Sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee."

Matt. 24:36-37

Surun koskettamana – ilta läheisensä menettäneille

Läheisen ihmisen kuolema jättää aina jälkeensä tyhjän paikan. Toisten surevien läsnäolo ja yhdessä kokeminen antavat voimia elää eteenpäin.

Olet läheisinesi lämpimästi tervetullut Kauhavan seurakuntakodille keskiviikkona 24.8. klo 18.30. Illan puhujana on pastori Risto Mäki. Kuulemme mm. Hanna Ekolan ja Anja Porion runoja ja ajatuksia diakoni Maria Lahden lukemana. Piano- ja huilumusiikkia esittävät kanttori Mirja Latva-Laturi ja Eeva-Maria Rintala. Kuulemme mm. Albinonin Adagion.

Kutsumme Sinua viettämään iltaa Kauhavan seurakuntakodille suklaan, sanojen ja sävelten äärelle. Rohkaisemme Sinua lähtemään mukaan myös seurakuntien järjestämiin sururyhmiin, joista saa lisätietoja diakoniatyöntekijöiltä.